fbpx
Skip to main content

Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών - LSA.gr

Προσφορά Βιβλίο «ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ και ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ».

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει στα μέλη του το νέο βιβλίο του κου Αποστόλου Λιόλιου, επίτιμου οικονομικού επιθεωρητή, με τίτλο «ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ και ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ».

Στο βιβλίο αναλύεται η πολύπλοκη διαδικασία της εφαρμογής των τεκμηρίων με βάση τις δαπάνες διαβίωσης και το πόθεν έσχες, η έννοια της κύριας κατοικίας, της δευτερεύουσας κατοικίας και η αντίστοιχη επιβάρυνση με βάση τις διατάξεις του Ν3842/2010 και Ν3899/2010.

Για να παραγγείλετε το βιβλίο μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρακαλώ πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την φόρμα παραγγελίας παρακαλώ πατήστε εδώ

Επίσης δίνονται απαντήσεις για την αγορά κατά συνιδιοκτησία, αγορά με δόσεις, αγορά μετοχών, ανέγερση πρώτης κατοικίας, τον πάγιο εξοπλισμό επαγγελματικής χρήσης, εισαγωγη συναλλάγματος, εισοδήματα των ανήλικων τέκνων, αξιοποίηση των δωρεών και γονικών παροχών για την κάλυψη του τεκμηρίου.

Το βιβλίο περιέχει θέματα σχετικά με εργολάβους και εργολαβικές εταιρείες, επιδοτήσεις και αποζημιώσεις αγροτών, επιχορηγήσεις Ο.Α.Ε.Δ.. Αναλύεται ο τρόπος προσδιορισμού κεφαλαίων κατά φορολογικές περιόδους.

Υπάρχουν παραδείγματα εφαρμογής των σχετικών διατάξεων και παραπομπές στις σχετικές εγκυκλίους του Υπ. Οικονομικών. Και στο τέλος του βιβλίου, υπάρχει αλφαβητικό ευρετήριο.

Το έργο αποτελείται από 424 σελίδες.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.