fbpx
Skip to main content

Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών - LSA.gr

Open Day 20.04.2016 για Πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών στα πλαίσια της συνεργασίας του με τo BCED, τον εκπαιδευτικό φορέα πιστοποίησης LCCI (London Chamber of Commerce and Industry Examination Board) της Αγγλικής γλώσσας, σας προσκαλεί στο open day, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για όλες τις λεπτομέρειες.

 

Η ενημέρωση αφορά:

  •     Εκμάθηση Αγγλικής γλώσσας
  •     Πρακτική εξάσκηση και βελτίωση Αγγλικής γλώσσας
  •     Πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας.

O Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών, συνεχίζοντας να συμβάλλει στην αναβάθμιση του χώρου μας, ξεκίνησε συνεργασία με το BCED, κατανοώντας την επιτακτική ανάγκη γνώσης της Αγγλικής γλώσσας στον χώρο μας, με στόχο την εκμάθηση και πιστοποίηση LCCI (International Qualifications from Pearson Group) της Αγγλικής γλώσσας, τόσο γενικά όσο και εξειδικευμένα (English for Βusiness, English for Accounting, English for Tourism, Commercial english, etc).

Η ημέρα ενημέρωσης του προγράμματος πιστοποίησης LCCI της Αγγλικής Γλώσσας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016, ώρα 17:30, στα γραφεία του BCED, Μαντζάρου 10, Αθήνα, 10672.

 

Δήλωση συμμετοχής στο openday

για την απόκτηση πιστοποίησης

LCCI

International Qualifications

τηςΑγγλικήςγλώσσας

 Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

 

Ονοματεπώνυμο  
Επάγγελμα  
Διεύθυνση Οδός   Αριθμ.  
Περιοχή   ΤΚ  
Κινητό   Fax  
E-mail  
ΑΦΜ   ΔΟΥ  

        

Best in Continuing Education and Development

 

 

Για να κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής σε word πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής σε pdf πατήστε εδώ.

 

Παρακαλούμε πολύ, όπως μας αποστείλετε συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής
με φαξ στο 210-5138289 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.