fbpx
Skip to main content

ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει Φορολογικό Σεμινάριο με τίτλο

«ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ & ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ»

και απευθύνεται σε στελέχη της διεύθυνσης λογιστηρίου, λογιστές και βοηθούς λογιστές και φοροτέχνες.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, Εισηγητής Φορολογικών Σεμιναρίων, Λογιστής - Φοροτεχνικός.

Η θεματολογία του σεμιναρίου έχει ως εξής :

  •  Αλλαγές στην Φορολογία Εισοδήματος Νομικών Προσώπων με το Ν.3943/2011
  • Αλλαγές στην παρακράτηση φόρου διανεμόμενων κερδών
  •  Φορολογική αναμόρφωση αποτελεσμάτων
  • Ευθύνη Λογιστή - Φοροτεχνικού στη φορολογική αναμόρφωση
  • Αυτοέλεγχος Νομικών Προσώπων 
  • Συμπλήρωση εντύπου Ε3 με παραδείγματα 
  • Συμπλήρωση εντύπου Φ01-010 με παραδείγματα

Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο κ. Βαγγέλης Μιχελινάκης είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά (πρώην Α.Β.Σ.Π.). Ασκεί το επάγγελμα του λογιστή - φοροτεχνικού επί 17 έτη, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος αδείας λογιστή φοροτεχνικού Α’ τάξης. Παράλληλα με την απασχόλησή του ως προϊστάμενος λογιστηρίου σε διάφορες εταιρείες, έχει αναπτύξει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα την τελευταία πενταετία, που περιλαμβάνει την συγγραφή βιβλίων, άρθρων και μελετών σε φορολογικά ζητήματα καθώς και την παρουσίαση εισηγήσεων σε φορολογικά σεμινάρια.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει το Σάββατο 16 Απριλίου 2011, στις 10:00 έως 14:00 στο ξενοδοχείο Athens Imperial, Αχιλλέως και Μεγ. Αλεξάνδρου 2-4-6, πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.

Το κόστος Συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 50,00 € ανά πρόσωπο, είτε φυσικό είτε νομικό. Θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.